Casa Gazpara, restaurante en o carballiño
Polbo á feira os 365 días do ano
Casa Gazpara é máis ca un restaurante no Carballiño, porque somos un punto de xuntanza para os amantes do bo polbo. Somos unha das polbeiras máis antigas de Galicia e seguimos cocendo polbo á feira os 365 días do ano.
Nos seus comezos, Casa Gazpara era unha casa de comidas. Pouco a pouco fomos evolucionando ata converternos hoxe en día nun dos referentes do polbo no Carballiño e en Galicia.
Se visitas O Carballiño e buscas un bo restaurante para comer polbo, ¡dámosche a máis cálida benvida! Casa Gazpara está equipada cunha impresionante caldeira de aceiro que nos permite elaborar auténticas obras gastronómicas e crear sabores inigualables.
Estamos ao lado do concello, na entrada do barrio de Flores, berce do Carballiño, pobo que nos deu a vida e nos viu medrar. ¡Estamos desexando verte!
As nosas especialidades
Contamos cunha carta variada para sorprender a todo tipo de paladares, dende os máis tradicionais ata os máis innovadores e inconformistas.
-
Polbo á feira 12 €
-
Zamburiñas 15 €
-
Bacallau Gazpara 21 €
-
Tarta de queixo 5,5 €
Os nosos viños
Ofrecémosche unha ampla carta de viños para maridar os teus manxares cun delicioso caldo.
¿Non sabes cal elixir? Asesorámoste
Reseñas
Todas as opinións nun só lugar: Descubre o que din os nosos clientes.
Brais Fdez Lopez07/11/2024 Increible 👌🏻 Roberto estevez01/11/2024 Un ambiente agradable. Pedimos pulpo a feira, en su punto. Croquetas suaves y cremosas. Entrecot en su exquisito. El vino a elección del encargado, un viña cubillo de la bodega viña tondonia, un gran acierto. Sin duda una experiencia, un trato y profesionalidad envidiables. Nos vemos! sabrina torres20/10/2024 Me encanta el lugar, es precioso. El pulpo es exquisito y las croquetas. Pedimos una ración de dos en la foto del pulpo. Nuno Oliveira19/10/2024 Top 5 stars Jose Alonso Perez19/10/2024 Un pulpo excelente la carne buenisima. Un sitio a recomendar